NETWORK SECURITY

Houd indringers buiten

Tegenwoordig zijn criminelen steeds meer gericht op het aanvallen van netwerken via het internet. Deze bedreigingen worden steeds innovatiever en daarom zijn veel ‘traditionele’ beveiligingsmaatregelen niet meer bestand tegen deze moderne aanvallen. Een uitgebreide bescherming is vereist.
Kerio Control is een ‘unified threat management-oplossing’ die is ontworpen om een complete beveiliging te bieden vanuit één fysieke machine. Hierdoor blijven de kosten beperkt en is het beheer vele malen eenvoudiger geworden.

De ingebouwde Webfilter stopt bedreigingen van kwaadwillende sites. Het is mogelijk om websites te blokkeren op bepaalde categorieën en te filteren op content. Dit is tevens te koppelen aan verschillende tijdsschema’s, zodat u zelf bepaalt hoe er gebruik wordt gemaakt van uw netwerk. Bovendien kunt u alles terugzien in verschillende rapporten, waarin alles gedetailleerd is bijgehouden.

De ingebouwde antivirus-engine blokkeert virussen en andere schadelijke software. De Gateway blokkeert deze al voordat ze uw computers bereiken. Zo wordt uw netwerk vrij gehouden van ongewenste software.

Features
  • Antivirus Gateway (Sophos®)
  • Uitgebreide Webfilter
  • Ingebouwde Antispam
  • Intrusion Prevention
  • Slimme Firewall
  • Application Control
  • Remote VPN
kabp

Netwerk Firewall, Router en een toonaangevend IPS

Garandeer een hoge beschikbaarheid van uw servers met deep packet inspection en geavanceerde netwerk mogelijkheden. Creëer regels voor inkomend- en uitgaand netwerkverkeer en houd controle over het netwerk.

Het Intrusion Prevention System voegt een extra laag van bescherming toe. Met een op Snort® gebaseerde gedragsanalyse en een regelmatig bijgewerkte database van netwerkregels en blacklisted IP’s, is uw netwerk beschermt tegen bedreigingen van buitenaf.

Meer informatie
control-firewall-router-ips
control-sophos-antivirus

Geavanceerde Sophos® Antivirus

Houd virussen, wormen, trojaanse paarden en andere ongewenste software tegen met de geïntegreerde Antivirus Gateway.

De Antivirus service scant al het web en FTP verkeer, controleert e-mail bijlagen en downloads en update zichzelf geheel automatisch met de nieuwste virusdefinities.

Meer informatie

Eenvoudige configuratie

Beheer het netwerk altijd en overal vanaf een PC of tablet. Krijg snel en veilig toegang tot de instellingen en beheer de netwerkregels met een eenvoudige interface. Maak nieuwe gebruikers aan of stel een beschikbare bandbreedte in. Back-up uw instellingen automatisch naar een veilige cloud-based opslag.

Meer informatie
control-unparalleled-simplicity

Interesse? Neem vrijblijvend contact op.