VOIP TELEFONIE

Creëer meer mogelijkheden

Steeds meer ondernemingen stappen over op VoIP. En niet zomaar, de kostenbesparing is erg groot. Het bellen met VoIP bespaart u gemiddeld 25% aan telefoonkosten.

Bovenop de financiële voordelen bespaart een VoIP-systeem u veel tijd in het beheren van uw telefoonnetwerk. Instellingen zijn in een gebruiksvriendelijke interface makkelijk online te wijzigen.

Kortom, het levert een kostenbesparing op, terwijl de gebruikers meer professionele mogelijkheden krijgen.

Features
  • Auto attendant scripts
  • Wachtrijen
  • Gesprekken doorsturen
  • Ondersteuning voor Fax
  • Opname mogelijkheden
  • Voicemail naar email
kabp

Telefonie naar een nieuw niveau

Gebruikers zullen de vele mogelijkheden erg waarderen. Zo is het mogelijk met de mobiele apps voor Apple® iOS en Android® altijd in verbinding te staan met kantoor. Het is mogelijk telefoongesprekken te voeren en te beantwoorden op uw zakelijke nummer via uw mobiele telefoon overal ter wereld. Ook is het mogelijk telefoongesprekken van collega’s door te sturen, indien zij afwezig zijn. Tot slot wordt voicemail indien gewenst doorgestuurd via email.

Meer informatie
operator-phone-voicemail
operator-easy-administer

Eenvoudig in beheer

Implementeer, configureer en beheer het VoIP-systeem in een oogwenk, zonder in te leveren op functionaliteit. In tegenstelling tot traditionele telefoonsystemen die veelal specialistische kennis nodig hebben, kan dit telefoonsysteem gewoon worden beheerd door een systeembeheerder. Verder zorgt ‘automatic phone provisioning’ voor een snelle en eenvoudige configuratie en is het systeem geheel ‘tablet-friendly’ op afstand te beheren.

Meer informatie

Geavanceerde beveiliging

Telefoonmisbruik kan veel geld kosten. Het kan een lange tijd onopgemerkt blijven, totdat je de afrekening krijgt. Niet met Kerio Operator. Met een geavanceerde en doordachte beveiliging, voorkom je misbruik en garandeer je de privacy van je gebruikers. Kerio Operator scant continue op afwijkend gedrag en detecteert en voorkomt inbraken. Tevens ondersteunt het systeem call encryption.

Meer informatie
operator-uncompromised-security

Interesse? Neem vrijblijvend contact op.