Nieuwe telefonie

Steeds meer ondernemingen stappen over op VoIP. En niet zomaar, de kostenbesparing is erg groot. Het bellen met VoIP bespaart gemiddeld 25% aan telefoonkosten.

Bovenop de financiële voordelen kan een VoIP-systeem veel tijd besparen in het beheer van het telefoonnetwerk. Instellingen zijn in een gebruiksvriendelijke interface makkelijk te wijzigen. 

Kortom, het levert een kostenbesparing op, terwijl je er meer professionele mogelijkheden voor terug krijgt.
Wachtrijen
Gesprekken doorsturen
Ondersteuning voor Fax
Gesprekopname mogelijkheden
Voicemail naar email
Auto attendant scripts
Telefonie naar een nieuw niveau
Gebruikers zullen de vele mogelijkheden erg waarderen. Zo is het mogelijk met de mobiele apps voor Apple® iOS en Android® altijd in verbinding te staan met kantoor. Het is mogelijk telefoongesprekken te voeren en te beantwoorden op uw zakelijke nummer via uw mobiele telefoon overal ter wereld. Ook is het mogelijk telefoongesprekken van collega’s door te sturen, indien zij afwezig zijn. Tot slot wordt voicemail indien gewenst doorgestuurd via email.
Eenvoudig in beheer
Implementeer, configureer en beheer het VoIP-systeem in een oogwenk, zonder in te leveren op functionaliteit. In tegenstelling tot traditionele telefoonsystemen die veelal specialistische kennis nodig hebben, kan dit telefoonsysteem gewoon worden beheerd door een systeembeheerder. Verder zorgt ‘automatic phone provisioning’ voor een snelle en eenvoudige configuratie en is het systeem geheel ‘tablet-friendly’ op afstand te beheren.
Geavanceerde beveiliging
Telefoonmisbruik kan veel geld kosten. Het kan een lange tijd onopgemerkt blijven, totdat je de afrekening krijgt. Met onze systemen niet. Met een geavanceerde en doordachte beveiliging, voorkom je misbruik en garandeer je de privacy van je gebruikers. Onze VoIP systemen scannen continue op afwijkend gedrag en detecteren en voorkomen inbraken. Tevens ondersteunt het call encryption.
Meer mogelijkheden en minder kosten dan traditionele systemen.
Interesse in de mogelijkheden van een VoIP systeem voor uw bedrijf? Informeer vrijblijvend.