Een slimme WiFi oplossing

Door de toename van het gebruik van laptops, smartphones en tablets willen steeds meer bedrijven een stabiel en snel draadloos netwerk. Overal en altijd online zijn is geen luxe meer, maar gewoon een basisbehoefte. Als bedrijf, vereniging of instelling wil je je medewerkers, klanten of bezoekers vast ook graag gratis en goed werkende WiFi aanbieden.

Wij leggen realiseren draadloze WiFi netwerken die klaar zijn voor de toekomst. Met de nieuwste apparatuur zorgen wij ervoor dat alle gebruikers overal goed online kunnen.
Gescheiden openbaar netwerk voor uw gasten
Centraal beheer, vanuit één plek
Service op afstand en locatie
Aantal WiFi-punten eenvoudig uitbreidbaar
Hoge snelheid (802.11ac)
Ideaal voor zakelijke of openbare
(horeca, camping) toepassingen
WiFi voor horeca
Het aanbieden van een goede WiFi-verbinding is van groot belang en komt uw onderneming altijd ten goede. Bezoekers weten een goed werkende, makkelijk toegankelijke, internetverbinding te waarderen en zorgen daarmee indirect voor meer omzet. Even Facebook checken of een mailtje beantwoorden, gasten waarderen een draadloze internetverbinding.  
WiFi voor campings
De moderne vakantieganger wil niet meer zonder internet. Het eerste waar een vakantiebestemming op wordt geselecteerd, is de aanwezigheid van een Wi-Fi netwerk voor draadloos internet. En geef deze mensen eens ongelijk: internet zorgt ervoor dat we op een gemakkelijke en snelle manier met vrijwel iedereen kunnen communiceren, op de hoogte kunnen blijven van het laatste nieuws en ons eindeloos kunnen vermaken. Het is een groot gemak, ook als je op vakantie bent.

Is er nog geen WiFi aanwezig, of werkt het te traag? Wij helpen je graag om een goed werkende WiFI verbinding op te zetten.
Een goed werkende WiFi verbinding is belangrijk voor uw bedrijf.
Interesse in de mogelijkheden van onze WiFi oplossingen voor uw bedrijf? Informeer vrijblijvend.